Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Slzy slunce / Tears of the Sun (2003)(CZ) = CSFD 69% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Slzy slunce / Tears of the Sun (2003)(CZ) = CSFD 69% Názov:Slzy slunce / Tears of the Sun (2003)(CZ) = CSFD 69% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy CZ/SK dabing - Velikost:2.4 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2021-06-08 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Akcni,Drama,Thriller,Valecny Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Akční / Thriller / Drama / Válečný
    USA, 2003, 121 min (Director's Cut: 142 min)Režie: Antoine FuquaScénář: Alex LaskerPatrick CirilloKamera: Mauro FioreHudba: Hans ZimmerLisa GerrardMatthias WeberHrají: (Bruce Willis - )Monica BellucciCole HauserEamonn WalkerJohnny MessnerNick ChinlundPaul FrancisTom SkerrittMalick BowensAkosua Busia, (více)Produkce: Ian BryceArnold RifkinMike LobellStřih: Conrad Buff IVChristopher HolmesScénografie: Naomi ShohanLarry DiasMasky: Deborah RutherfordJohn BlakeGerald QuistJanie KelmanKostýmy: Marlene Stewart


    Obsah:V Nigérii vypukl převrat, prezidentská rodina byla vyvražděna a povstalci drancují vesnice jiných kmenů. Poručík Waters ((Bruce Willis - )) a jeho jednotka mají zachránit americké občany. Hlavní cíl je doktorka Lena Kendricksová a vedlejší cíle jsou jeptišky a kněz. Waters a jeho jednotka vyskočí z letadla nad džunglí a najdou v pralese vesnici, kde se doktorka nachází. Ta se ale nechce evakuovat bez ostatních domorodců z vesnice. Povstalecká armáda se blíží a Waters nemá moc času, takže nakonec souhlasí, aby domorodce vzala s sebou. Od velení to ale schválené nemá. Waters se přesouvá s domorodci na místo evakuace, kam mají přiletět dva vrtulníky. Po cestě potkají skupinku povstalců, kteří míří do vesnice, z níž vyšli. Všichni se skryjí v pralese, takže je povstalci minou a jdou dál. Jeden povstalec se však opozdil a Waters ho musel potichu zabít, aby se neprozradili. Na místě vyzvednutí vrtulníku doktorka zjistí, že jí Waters lhal. Neměl v úmyslu evakuovat ostatní, ale jen ji. Doktorka s tím nesouhlasí, ale nakonec odlétá. Po cestě však vidí vypálenou vesnici a mrtvá těla lidí, které ještě nedávno ošetřovala. Když to vidí Waters, rozhodne se obrátit. Do vrtulníku naloží zraněné, staré a děti a sám s doktorkou, svým týmem a zbytkem domorodců chce pokračovat na místo další evakuace. Jeho velitel mu však do vysílačky říká, že další evakuace není možná a že musí dojít až do Kamerunu. V patách je jim armáda povstalců, která se každou hodinu přibližuje. Waters a ostatní vojáci si lámou hlavu s tím, proč po nich jdou. Vojáci se postupně s domorodci sbližují a začne jim na nich záležet. Po cestě narazí na další vesnici, kterou drancují povstalci. Waters se je rozhodne zabít a osvobodit zbytek přeživších, kteří jsou mučeni a znásilňováni. Někteří vojáci říkají, že by se neměli vměšovat, ale Waters nesouhlasí. Vojáci zlikvidují povstalce a pak se opět dají na cestu do Kamerunu. Druhý den ráno přijde za Watersem jeden z jeho mužů a ukazuje mu na satelitním snímku, že je armáda povstalců dohání. Waters nechápe, jak je možné, že je dokážou stopovat i v noci, a domnívá se, že někdo z domorodců vysílá jejich pozici... (TV Prima)

    CSFD:https://www.csfd.cz/film/70165-slzy-slunce/prehled/



       
       

     



    ONLINE











    titik, Timbrle, PetrJaros, berry47, Mazlik661, Jaty_CZ, rkabad,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.282 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 05:54
    sql

    TOPlist